Van der Sar ontkent met klem woorden van NRC en AD

8 februari 2022, 21:45

Edwin van der Sar blijft bij zijn standpunt in de zaak rond zijn vertrokken collega Marc Overmars. De algemeen directeur gaf in een eerder stadium al aan lange tijd niet op de hoogte te zijn geweest van het seksueel grensoverschrijdende gedrag van Overmars en heeft dat in gesprek met het ANP opnieuw onderstreept.

Dat staat haaks op de woorden die het Algemeen Dagblad en NRC maandagavond en dinsdagochtend publiceerden. De kranten schreven dat Van der Sar al lange tijd op de hoogte was van de affaire rond Overmars, maar het stil wilde houden. In gesprek met het persbureau geeft Van der Sar echter opnieuw aan lange tijd niets van het wangedrag van Overmars te hebben geweten.

De opgestapte directeur voetbalzaken maakte zich over een lange periode schuldig aan het sturen van grensoverschrijdende berichten naar vrouwelijke collega's, die zich geïntimideerd voelden door het gedrag van de technische baas. Overmars reageerde in een statement verrast op het nieuws en had niet verwacht dat zijn gedrag dermate veel impact zou hebben.

Op aanvullende vragen van het ANP gaf Van der Sar overigens geen antwoord. Daarvoor verwijzen hij en de rest van de clubleiding al dagen steevast naar het persbericht dat zondagavond de wereld in werd geslingerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen