Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Schmidt verklaart nieuwe keeperswissel bij PSV

Schmidt verklaart nieuwe keeperswissel bij PSV

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 februari 2022 – Roger Schmidt heeft voorafgaand aan de wedstrijd tussen PSV en NAC Breda uitgelegd waarom hij Joël Drommel laat terugkeren in het doel van PSV. De Duitser gaf afgelopen weekend tegen AZ de voorkeur aan Yvon Mvogo, maar de Zwitser ging gruwelijk in de fout.

Het lijkt er daarom op dat Mvogo zijn kans heeft vergooid en Drommel het seizoen onder de lat afmaakt bij PSV. "Opnieuw een wissel", glimlacht Schmidt voor de camera van ESPN. "Je hebt het zaterdag gezien. Yvon heeft zijn kans gehad, maar maakte een fout bij de beslissende goal. Je hoopt juist dat hij gebruik maakt van de kans die hij krijgt."

Lees ook: Drommel keert terug in de basis bij PSV

Dat Drommel weer terugkeert, is een keuze op de lange termijn. "In deze situatie kies ik voor de toekomst. Yvon speelt hier op huurbasis. Dit hoort bij profvoetbal. Het probleem is de prestatie, bij PSV moet iedereen presteren. We zitten op een beslissend moment van het seizoen. Natuurlijk is dat teleurstellend en balen voor hem, maar ik moest een nieuwe keuze maken."

Of het wisselen nu klaar is? "Je kan in principe iedere wedstrijd je keeper wisselen, maar dat is niet goed voor het vertrouwen."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd