Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV met Drommel onder de lat tegen NAC, Madueke terug

PSV met Drommel onder de lat tegen NAC, Madueke terug

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 februari 2022 – PSV begint in de kwartfinale van het bekertoernooi tegen provinciegenoot NAC Breda met Joël Drommel tussen de palen. Op de voorbereidende persconferentie liet trainer Roger Schmidt nog open aan wie hij het vertrouwen zou geven, maar zijn keuze is gevallen op de afgelopen weekend nog gepasseerde Drommel.

Het is niet duidelijk of dat te maken heeft met de gigantische fout die Yvon Mvogo afgelopen weekend maakte. De doelman kreeg na maanden op de bank tegen AZ weer eens het vertrouwen, maar ging na rust pijnlijk onder een lange bal door. Daardoor kon Jesper Karlsson scoren en de eindstand op 1-2 bepalen. Na afloop baalde Roger Schmidt logischerwijs van de blunder.

Tegen NAC keert ook Noni Madueke terug in de basis. De ijzersterk aan het seizoen begonnen Engelsman stond weken aan de kant met een spierblessure, maar start tegen NAC als rechtsbuiten. Ook Phillip Max, Ibrahim Sangaré en Eran Zahavi maken hun opwachting tegen de Bredanaars. Het is Cody Gakpo die vanwege het ontbreken van Marco van Ginkel de aanvoerdersband draagt.

Bij tegenstander NAC verdedigt voormalig PSV'er Nick Olij het doel. Feyenoord-huurling Naoufal Bannis moet voorin voor de doelpunten zorgen. Hij is een van de vijf aanvallers die NAC heeft opgesteld.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd