Pasveer denkt dat Ajax-concurrent Onana klaar is voor toptransfer

8 februari 2022, 10:55

Remko Pasveer (38) denkt dat Andre Onana klaar is voor een stap naar de absolute top. De nummer één onder de lat bij Ajax denkt dat de kwaliteiten van zijn concurrent in een andere competitie nog meer tot uiting komen.

"Absoluut", reageert Pasveer tegenover De Telegraaf op de stelling of Onana rijp is voor de Europese top. Een transfer naar Internazionale is aanstaande. "En dat gun ik hem ook van harte. André is een atletische keeper, die heel veel facetten van het keepersvak beheerst. Ik denk dat hij in een mooie, grote competitie, met nog betere spelers om zich heen goed tot zijn recht komt."

Mede door de dopingschorsing van de Kameroener en de blessure van Maarten Stekelenburg kwam Pasveer in het doel van Ajax. En mogelijk kan hij nog wel vijf jaar door. "Ik heb juist altijd keihard getraind, maar mezelf daarnaast goed onderhouden. Ik train veel voor mezelf, zelfs tijdens vakanties en op vrije dagen. Nu ben ik ook meestal als eerste op de club om mijn programmaatje te doen, voordat ik het veld op ga. En na de training ga ik ook vaak de sportschool in. Dat werpt zijn vruchten af."

Lees ookTransfer Onana nabij: "Hij heeft een heel toneelstuk opgevoerd"

En gaat Louis van Gaal richting het WK nog een beroep doen op de clean sheet-koning van de Eredivisie dit seizoen (15)? "De jongens vragen het hier wel: heeft Louis al gebeld? Maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik helemaal niets verwacht, omdat ik van het moment geniet", stelt Pasveer. "Natuurlijk zou het WK mooi zijn en je weet maar nooit, maar ik reken nergens op. Als het komt, is het een mooie bonus."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen