Arnesen verklaart veelbesproken Feyenoord-aanwinst Hendrix

8 februari 2022, 08:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord's technisch directeur Frank Arnesen is dolblij met de komst van Jorrit Hendrix. Hoewel er veel kritiek was op het huren van de voormalig PSV'er, denkt de Deen dat hij een absolute aanwinst is voor de Rotterdammers. "Het is iemand die uitstekend past bij Feyenoord."

Tegenover de NOS verdedigt Arnesen de veelbesproken komst van Hendrix. "Omdat we een middenvelder zochten die ons nu kan helpen", legt hij het waarom uit hoe hij bij Hendrix uitkwam. "Onze enige nummer zes in de selectie momenteel is Fredrik Aursnes. Dus als we ons konden versterken met een nummer zes die er meteen staat, dan is dat zeker een toegevoegde waarde."

Arnesen weet maar al te goed welk vlees hij naar De Kuip haalde met de eenvoudig international. "Ik ken hem al sinds hij twaalf jaar is, bij PSV. Jorrit is een geweldige prof, die kampioen geworden is in Nederland en weet hoe je dat doet. Zijn mentaliteit is ook een van zijn kwaliteiten als voetballer."

Lees ookWinteraanwinsten op meerdere manieren versterking Feyenoord

Verder ging de technische man ook nog in op de komst van Philippe Sandler, die overkwam van Manchester City. "We kennen zijn verleden. We willen hem graag helpen en we hopen dat hij ons ook kan helpen", aldus de Deen. Dat The Citizens een terugkoopoptie hebben, daar zit Arnesen niet mee. "Het is een te ingewikkelde constructie om uit te leggen. Maar gelukkig is het ingewikkeld", doelde hij op het feit dat Feyenoord hem wel kon binnenhalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen