FC Volendam verliest punten, vrije val Excelsior blijft doorgaan

7 februari 2022, 21:58

FC Volendam heeft maandagavond puntverlies geleden in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Wim Jonk kwam in het zuiden van Limburg niet voorbij Roda JC, ondanks dat de koploper al vroeg op voorsprong kwam. Beide ploegen moesten na negentig minuten genoegen nemen met 1-1.

Roda begon uitstekend aan de wedstrijd en kreeg een aantal kansen, maar Achraf Douiri zette de bezoekers op voorsprong. Die openingstreffer veranderde het spelbeeld niet. De thuisploeg uit Kerkrade bleven jagen op een doelpunt, maar doelman Filip Stankovi? leek onpasseerbaar. Na 65 minuten spelen zorgde Dylan Vente voor de gelijkmaker. Door het puntverlies kan FC Emmen het gat met de koploper verkleinen tot twee punten.

FC Eindhoven - Excelsior 4-1

Uit de laatste vijf duels werden twee punten gepakt door Excelsior, de laatste drie wedstrijden werden zelfs verloren. De Rotterdammers leken dit seizoen serieus mee te doen in de strijd om promotie, maar inmiddels is een vrije val gaande. Tegen FC Eindhoven bleef de ploeg kwakkelen. Met een 1-3 nederlaag is de ommekeer nog ver weg.

Joey Sleegers zette de thuisploeg al na zeven minuten op voorsprong. Twee minuten later lag ook de tweede treffer van Eindhoven al tegen de touwen. Deze keer was Charles-Andreas Brym de gevierde man. Die mokerslag kwam Excelsior geen moment meer te boven. Binnen het kwartier was het ook al 3-0 door een doelpunt van Valentino Vermeulen. Na 26 minuten kwam het geloof enigszins terug via Marouan Azarkan, maar de overwinning van de thuisploeg kwam geen minuut meer in gevaar. Sterker nog, in de slotfase scoorde Sleegers zijn tweede treffer van de avond.

Overige resultaten

Jong Ajax - Jong PSV 2-0

Jong FC Utrecht - Helmond Sport 3-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen