Overmars en Van der Sar gekraakt: "Denk je dan nergens over na?"

7 februari 2022, 20:25

Fatima Moreira de Melo is kritisch op Marc Overmars en Edwin van der Sar. De voormalig aanvaller maakte zondagavond bekend dat hij per direct vertrok bij Ajax wegens grensoverschrijdend gedrag. Een goed besluit, stelt de voormalig hockeyster, maar ze was niet te spreken over de reacties van de bestuurders op de website van de club.

"Dat Ajax met hem in gesprek is gegaan en dat hij is opgestapt, vond ik prima. Dat toont daadkracht", vertelt Moreira de Melo bij RTL Boulevard positief. Daarna slaat de toon om. "In het statement van Van der Sar zag ik dat hij het afschuwelijk vond voor iedereen. Voor iedereen, dat betekent dus ook voor Overmars… Het lijkt mij dat je dat iets anders formuleert. Ze hebben bij Ajax een pr-afdeling, neem ik aan. Ik vind dit een beetje ongelukkig, eerlijk gezegd."

Overmars gaf op de website van de Amsterdammers ook een verklaring. Die kon op nog minder begrip rekenen bij de voormalig topsportster. De vertrokken bestuurder vroeg iedereen om hem met rust te laten. "Dat Overmars hier dan nog iets durft te verzoeken... Dan had je toch iets eerder zelf moeten nadenken. Je moet nu gewoon heel stil gaan zitten, geschoren worden en het over je heen laten komen", stelt Moreira de Melo kritisch.

Het Parool kwam maandag met het nieuws dat Overmars een foto van zijn geslachtsdeel gestuurd zou hebben naar een vrouwelijke werkneemster. "Waarom denken mannen dat vrouwen daar op zitten te wachten?", vraagt Moreiri de Melo. "Wat denkt hij? Hij heeft een gezin en een vrouw. Denk je dan nergens over na?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen