'PSG blijft hopen op Mbappé en moet Ronaldo halen van Zidane'

7 februari 2022, 19:17

Paris Saint-Germain zette zondagavond een volgende stap richting de Franse titel door regerend kampioen Lille met 1-5 te verslaan. Desondanks kan Mauricio Pochettino nog niet rustig ademhalen. De Argentijnse trainer lijkt aan zijn laatste maanden bezig te zijn bij de topclub. Zinedine Zidane is zijn gedroomde opvolger, maar hij komt niet zomaar. Alleen als de club Cristiano Ronaldo naar het Parc des Princes haalt.

Dat meldt The Daily Mirror. Ronaldo en Zidane werkten in het verleden succesvol samen bij Real Madrid en de Franse oefenmeester zou ook nu een sleutelrol zien weggelegd voor de aanvaller in Parijs. Dat is opvallend, aangezien de club ook al beschikt over Angel Di Maria, Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé. Of die laatste na de zomer nog in Frankrijk speelt, is overigens nog maar de vraag. De aanvaller is aan het einde van het seizoen transfervrij en lijkt zijn zinnen te hebben gezet op Real Madrid.

De Spaanse club wilde afgelopen zomer al honderdtachtig miljoen euro betalen voor de pijlsnelle aanvaller, maar PSG ging niet akkoord met dat bod, ondanks zijn eenjarige contract. Het bestuur van de Fransen zou nog altijd hopen op een contractverlenging, al moet daarvoor wel diep in de buidel worden getast. RMC Sport weet dat de steenrijke topclub van hem de duurste speler in de selectie wil maken, om te laten zien hoe belangrijk hij is.

Mbappé mag door zijn transfervrije status al met andere clubs praten over een contract in de zomer, maar daar wacht hij tot dusver mee. Het is geen geheim dat de aanvaller warme gevoelens heeft voor Real Madrid, maar die club is de tegenstander in de knock-outfase van de Champions League. Pas als die voorbij zijn, wil de Fransman met de Spanjaarden om tafel om te praten, tenzij hij dan al een akkoord heeft bereikt met PSG over een nieuwe verbintenis. Gaat hij toch weg, dan kan het zomaar zijn dat Messi en Neymar een nieuwe droomvoorhoede moeten vormen met Ronaldo.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen