Zirkzee steelt show met omhaal: "Heb er last van mijn rug van"

7 februari 2022, 09:25

Dit seizoen begint meer en meer het seizoen van de doorbraak van Joshua Zirkzee te worden. De Nederlandse spits wordt door Bayern München verhuurd aan Anderlecht en in België is hij nauwelijks af te stoppen. Dit weekend had hij het tegen Eupen weer flink op zijn heupen en was het weer tweemaal raak, waaronder een prachtige omhaal.

Tegenover Sporza bespreekt hij de omhaal. "Ik deed het puur op gevoel, maar ik heb er wel een beetje last van mijn rug van", lacht de spits. "Op de training deed ik toevallig ook al een omhaal, maar die werd toen tegengehouden. Het belangrijkste is dat hij zat. Die vroege goals hebben de wedstrijd wel makkelijker voor ons gemaakt."

Eerder stonden beide ploegen ook al tegenover elkaar in de beker. "Doordat we enkele dagen geleden nog tegen elkaar gespeeld hebben, wisten we hoe we het moesten aanpakken. Vandaag waren we een stuk efficiënter. We waren ook scherper voor het doel. Door het voetbal dat we spelen, blijven er wel foutjes in zitten, zoals bij de tegengoal."

Lees ookHoedt veroorzaakt Anderlecht-knauw

"We hadden er eigenlijk meer moeten maken, daar kunnen we mee aan de slag." Anderlecht probeert dit seizoen een plek bij de eerste vier af te dwingen. De beste vier ploegen spelen in de kampioenspoule en Anderlecht staat momenteel op de vierde plek. Het heeft een marge van twee punten richting Sporting Charleroi, dat vijfde staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen