'Engelse clubs willen toeslaan bij Haaland na afhaken Real Madrid'

6 februari 2022, 23:15

Real Madrid is niet meer van plan zich te versterken met Erling Haaland. De Noorse topspits stond maandenlang in de belangstelling van de Spaanse grootmacht, maar die club heeft volgens diverse media een definitief jawoord gekregen van Kylian Mbappé. Real ziet daardoor af van de komst van het fenomeen van Borussia Dortmund.

Dat heeft de Engelse geïnteresseerden op scherp gezet, zo weet de Daily Mirror. Manchester United, Manchester City, Chelsea én Liverpool hebben de doelpuntenmachine al langer op de korrel en hopen op zijn komst. De laatste maanden sijpelden de geruchten door dat Manchester City de beste papieren zou hebben voor de komst van de aanvaller.

Niet alleen Engelse clubs zijn in de markt. Zo zingt zijn naam al maanden rond in Barcelona, maar de Spaanse topclub heeft weinig financiële middelen om zich te versterken met de spits. Ook bij Paris Saint-Germain is zijn naam reeds gevallen. De Parijse grootmacht zoekt een nieuwe superster vanwege het naderende transfervrije vertrek van Kylian Mbappé.

De Fransman vertrekt naar Real Madrid, dat zondagavond een zwaarbevochten ovewinning boekte op Granada. Een kwartier voor tijd brak Marco Asensio de ban voor de koploper en bepaalde de stand op 1-0. Het verschil met nummer twee Sevilla bedraagt daardoor nu zes punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen