Gio herstelt zich uitmuntend van afgang met galashow tegen nr. 3

6 februari 2022, 19:16

Giovanni van Bronckhorst heeft zich uitstekend gerevancheerd voor de uiterst pijnlijke 3-0 nederlaag tegen aartsrivaal Celtic. Rangers FC won met 5-0 van nummer drie Hearts of Midlothian. Vorige week kwamen er zelfs al voorzichtig geluiden met de vraag of Van Bronckhorst het wel weer helemaal op de rit zou krijgen, maar hij heeft nu dus een duidelijk signaal afgegeven.

Al binnen tien minuten had Alfredo Morelos zijn ploeg op voorsprong geschoten. Op voorhand was dit uiteraard weer een super belangrijk duel voor Rangers. Bij een nederlaag op de nummer drie van de competitie, zou het wederom een flinke tik incasseren in de titelstrijd. Morelos had het echter flink op zijn heupen, want na rust maakte hij ook zijn tweede treffer.

Een ruim kwartier voor tijd liet Hearts het nog even lopen, want Glen Kamara, Scott Arfield en Fashion Sakala zorgden voor een flinke oorwassing van de 'concurrent'. Celtic won eerder op de dag al met 4-0, waardoor het gat nog altijd één punt in het voordeel van Celtic blijft. Over een kleine twee weken neemt Van Bronckhorst het met Rangers voor de Europa League op tegen Borussia Dortmund.

Lees ook: Van Bronckhorst lijdt in Old Firm pijnlijke eerste nederlaag

Gigantische stunt Nottingham Forest

In de Engelse FA Cup heeft Nottingham Forest voor de tweede keer een Engelse grootmacht uit het toernooi geknikkerd. Eerder was het al verantwoordelijk voor de exit van Arsenal en nu heeft het met 4-1 (!) gewonnen van titelhouder Leicester City. Daarmee stroomt het door naar de vijfde ronde van het bekertoernooi.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen