Brugge ziedend om rood Lang: "Deze verklaring slaat nergens op"

6 februari 2022, 17:08

Voor Alfred Schreuder was de wedstrijd tegen Gent er één om heel snel te vergeten. Hij verloor met Club Brugge met 1-2, maar zag ook Eder Alvarez en Noa Lang met rood vertrekken. Vooral over de rode kaart van zijn landgenoot verbaasde Schreuder zich, zo liet hij na afloop weten aan Eleven Sports.

"De verklaring van de scheidsrechter sloeg nergens op", begint Schreuder. "Hij zei dat Noa hem aanraakte en de kaart (die hij aan Alvarez gaf, red.) af wilde pakken. Iedereen kan op de beelden zien dat hij niks heeft gedaan." Dat beweerde Lang zelf ook. Op de wedstrijdbeelden was duidelijk te horen dat hij meermaals 'Ik doe helemaal niks' riep.

Charles De Ketelaere sprak na afloop met de scheidsrechter over de rode kaart. "De uitleg was dat Noa het handje van de scheidsrechter had geraakt. Hij heeft zeker niets gezegd." Daarna werd hem ook nog gevraagd of Lang wellicht zijn reputatie tegen heeft. "Blijkbaar wel. Dit was een foute beslissing."

Lees ookSerieuze zorgen voor Schreuder én oliedom rood Lang

Schreuder doet door de nederlaag een stapje terug in de titelstrijd en zakt af naar de derde plek in de competitie. Het staat nu op een achterstand van twaalf punten op nummer één Union St. Gilloise en twee punten achter nummer twee Royal Antwerp. Eind van deze maand staat het duel met Royal op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen