Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Serieuze zorgen voor Schreuder én oliedom rood Lang

Serieuze zorgen voor Schreuder én oliedom rood Lang

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 februari 2022 – Alfred Schreuder heeft zijn eerste nederlaag in dienst van Club Brugge geleden. In eigen huis verloor Club Brugge zondagmiddag de slag om vlaanderen van AA Gent (1-2). Tarik Tissoudali nam de absolute hoofdrol op zich, terwijl er in de Jupiler Pro League wat zorgen zijn voor de voormalig rechterhand van Ronald Koeman.

Het is de eerste nederlaag voor Alfred Schreuder, die met zijn elftal in de eerste helft het betere van het voetbal had. Desondanks stonden de bezoekers halverwege op voorsprong door een treffer van Andrew Hjulsager, na ruim een half uur voetballen. Voormalig De Graafschap-aanvaller Tissoudali. Na een uur voetballen verdubbelde de buitenspeler de score, waarna hij een mooi eerbetoon maakte aan het overleden jongetje Rayan.

Op dat moment waren Ruud Vormer en Bas Dost gewisseld en was Noa Lang juist in het veld gekomen. Dat hij op de reservebank begon, had mogelijk ook te maken met het feit dat hij de laatste weken afwezig was bij de Blauw-Zwarten vanwege een coronabesmetting. Verder dan een aansluitingstreffer van Charles De Ketelaere kwam Schreuder ook na het inbrengen van Lang niet meer. De oud-Ajacied werd in blessuretijd weggestuurd vanwege aanmerkingen op de leiding.

Lees ook: Noa Lang test positief op corona en komt niet in actie

Door de eerste nederlaag onder de Nederlander is Club Brugge voorlopig bovenin weer iets afgehaakt, want in de laatste vier competitieduels won Schreuder er slechts één. Alleen van KV kortrijk werd recent gewonnen, waardoor de Nederlandse coach behoorlijk wat te repararen heeft de komende tijd. Dat zal hij opnieuw moeten doen zonder Lang, die diep in blessuretijd de prent pakte.


Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd