'Ajax krijgt goed nieuws uit de ziekenboeg over Martínez en Álvarez'

6 februari 2022, 13:15

Ajax krijgt zondag mogelijk goed nieuws uit de ziekenboeg. Waar de verwachting was dat Lisandro Martínez en Edson Álvarez niet inzetbaar waren voor het duel met Heracles Almelo, is het Zuid-Amerikaanse duo er vermoedelijk toch bij. Met dat gerucht lijkt een langdurige afwezigheid van de latino's in elk geval niet het geval. 

Dat meldt Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf althans. Daarbij gaat het nog wel om een onbevestigd gerucht, maar de journalist schrijft op zijn twitteraccount dat Martínez en Álvarez op tijd fit lijken voor het duel in de Eredivisie zondagmiddag. Ajax staat tegenover Heracles Almelo, dat de laatste jaren een angstgegner is geweest. Het duo deed zaterdag bovendien ook al mee aan de laatste training voor het duel. 

Martínez kampte na zijn interlands met Argentinië met bovenbeenklachten, maar in Amsterdam zal men vooral ook opgelucht zijn met het nieuws rondom Álvarez. De Mexicaan liep een blessure op met zijn nationale ploeg en het was onzeker hoe ernstig zijn kwetsuur was. Als hij zondag alweer bij de wedstrijselectie zit, is dat een meevaller voor Erik ten Hag.

 

Lees ookBlessure Edson Álvarez 'vervelender dan aanvankelijk gedacht'

Want waar Martínez in het centrum van de achterhoede vervangen kan worden door bijvoorbeeld Daley Blind of Perr Schuurs, heeft Ten Hag voor de positie van Álvarez relatief weinig andere smaken. Vooral de balans in het elftal is beter met de controleur op het veld. Bovendien is Ryan Gravenberch zondag normaliter vanwege ziekte ook niet van de partij. Verder ontbreken Andre Onana, Maarten Stekelenburg, Sean Klaiber en Brian Brobbey om uiteenlopende redenen tegen Heracles Almelo.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen