Weghorst debuteert met bal op de lat: Burnley blijft laatste

5 februari 2022, 21:00   Bijgewerkt: 5 februari 2022, 21:10

Wout Weghorst heeft zijn eerste minuten achter de rug met Burnley. De Engelse club had een goede kans om de laatste plek te verlaten, maar dat gebeurde niet. De Nederlandse spits en zijn ploeggenoten wisten niet te scoren, al deed tegenstander Watford dat ook niet. Daardoor eindigde het duel in een doelpuntloos gelijkspel.

Weghorst was in de tweede helft dicht bij een goal, maar zijn inzet werd van richting veranderd en belandde daardoor op de laat. Dat was meteen de grootste mogelijkheid van de wedstrijd, waardoor beide ploegen genoegen moeten nemen met een punt. Burnley kon bij een zege over Watford heen, maar blijft nu op de laatste plaats staan. Het gat met nummer achttien Watford en nummer negentien Newcastle blijft twee punten, al heeft de hekkensluiter nog wel twee duels tegoed.

Erik Pieters mocht ook in de basis beginnen bij Burnley. Hij kreeg ook een mogelijkheid tot een schot, maar zijn inzet werd eveneens van richting veranderd. Aan de andere kant kwamen de Nederlanders ook goed weg, want Joshua King was namens de bezoekers dichtbij een treffer. Nick Pope kon ternauwernood redding brengen met zijn voeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen