Italiaanse titelstrijd weer spannend na afgekeurde goal Dumfries

5 februari 2022, 19:57

Stefan de Vrij en Denzel Dumfries hebben zichzelf met Internazionale een slechte dienst bewezen. De ploeg verloor in eigen huis van stadgenoot AC Milan, waardoor de titelstrijd in Italië weer enorm spannend is. Het gat met de rivaal is nog maar één punt, al hebben de Nederlanders nog wel een wedstrijd tegoed.

Denzel Dumfries kreeg na tien minuten de felicitaties van zijn ploeggenoten, nadat hij de bal tegen de touwen kopte. Die vreugde bij de thuisploeg bleef niet lang, de treffer ging niet door. Ivan Perisic, die de voorzet gaf, bleek namelijk buitenspel te staan. Een tikje voor Inter, maar het spelbeeld veranderde niet. De koploper bleef de bovenliggende ploeg. Na een klein half uur spelen was Dumfries weer dicht bij een doelpunt, maar deze keer kon keeper Mike Maigan ingrijpen.

Toch mocht Inter juichen in het eerste bedrijf. Ivan Perisic schoot de bal tegen de touwen na een corner, waardoor de koploper verdient op voorsprong kwam. In de tweede helft leek er in eerste instantie nog niets aan de hand, tot Olivier Giroud uit het niets de gelijkmaker tegen de touwen werkte. Drie minuten later zette hij de ploeg zelfs op voorsprong. Milan-verdediger Theo Hernandez kreeg in minuut 95 nog een rode kaart, maar het kwam te laat voor Inter om nog serieus aanspraak te maken op een gelijkmaker.

Na 23 wedstrijden heeft Internazionale 53 punten verzameld. Milan heeft een wedstrijd meer gespeeld en tot dusver één punt minder bij elkaar gespeeld. Napoli kan zich nog bij dat tweetal voegen. Mochten de Napolitanen zondag winnen van nummer zeventien Venezia, dan komen zij op een gedeelde tweede plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen