Milan zet deur voor Zlatan wagenwijd open: "Het is aan hem"

5 februari 2022, 19:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 06:13

De kans lijkt erg groot dat we ook komend seizoen nog een voetbaljaar kunnen genieten van Zlatan Ibrahimovic. De 40-jarige spits beschikt over een aflopend contract bij AC Milan en de club wil graag langer door. De knoop moet worden doorgehaakt door de routinier zelf.

Milan speelde zaterdagavond de derby tegen aarstrivaal Internazionale. Voorafgaand aan de wedstrijd ging directeur Paolo Maldini bij DAZN in op de contractsituatie van Ibrahimovic. "We zijn momenteel in gesprek met Zlatan. Zijn plan is om er nog een seizoen aan vast te plakken en dat zal voor ons geen probleem zijn. Het is nu aan hem."

De huidige verbintenis van de Zweed loopt komende zomer af en momenteel staat hij aan de kant vanwege een achillespeesblessure. Zodoende speelde hij in competitieverband pas vijftien wedstrijden. Daarin wist Ibrahimovic wel acht keer het net te vinden en fungeerde hij twee maal als aangever.

Voor de 120-voudig international van Zweden lijkt er dus nog een extra hoofdstuk worden toegevoegd aan zijn voetbalverhaal. Via Malmö FF, Ajax, Juventus, Internazionale, FC Barcelona, Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United en LA Galaxy kwam hij in de zomer van 2020 opnieuw bij Milan terecht. De spits wordt in oktober 41 jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen