Engelse zesdeklasser dwingt West Ham United tot het uiterste

5 februari 2022, 16:12

West Ham United is zaterdagmiddag door het oog van de naald gekropen in de FA Cup. Met hangen en wurgen rekende de ploeg van David Moyes na 120 minuten af met Kidderminster Harriers, een club die uitkomt op het zesde Engelse niveau.

Het moet gezegd worden: West Ham trad niet op oorlogssterkte aan in de vierde bekerronde. Met onder meer Kurt Zouma, Mark Noble, Andrey Yarmolenko verschenen desalniettemin veel grote namen aan de aftrap in het Aggborough Stadium.

Tegen alle verwachtingen in nam de thuisploeg na achttien minuten de leiding. De bal viel na een vrije trap voor de voeten van Alex Penny, die Kidderminster Harriers op een verrassende voorsprong zette. West Ham deed er in de resterende zeventig minuten alles aan om een blamage te voorkomen en kwam pas in blessuretijd op gelijke hoogte door een doelpunt van Declan Rice.

West Ham hoopte in de verlenging de bekerwedstrijd te beslissen, maar kreeg Kidderminster Harriers maar niet op de knieën. Op het moment dat een penaltyserie onafwendbaar leek, kwam West Ham toch op voorsprong. In de toegevoegde tijd van de verlenging maakte Jarrod Bowen het winnende doelpunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen