Ihattaren maakt goede eerste indruk: "Hij begint hier op nul"

5 februari 2022, 14:23

John Heitinga laat Mohamed Ihattaren in alle luwte werken aan zijn rentree. De veelbesproken aanvallende middenvelder meldde zich deze week voor het eerst op het trainingsveld bij Jong Ajax, waar hij de tijd krijgt om aan te tonen dat hij van toegevoegde waarde kan zijn voor de selectie van Erik ten Hag. Volgens Heitinga maakt Ihattaren vooralsnog een gedreven indruk.

"De focus is er, de bereidheid is er. Het is een jongen die hier de poort binnen is gestapt met één doel en dat is slagen. En zijn talent staat buiten kijf", laat de trainer van Jong Ajax weten aan de NOS. "We kunnen alle verhalen erbij gaan halen, maar hij begint hier op nul. Hij gaat zelf bepalen hoe snel het gaat. Op het moment dat wij hem met het team goed begeleiden, is hij de regisseur in dit verhaal. Hij zal van het willen moeten moeten maken."

Ajax nam Ihattaren vlak voor het sluiten de winterse transfermarkt over van Juventus. Het gaat mogelijk nog even duren voordat hij zijn debuut in Amsterdam gaat maken, daar hij verre van fit is. "Voor nu hoop ik dat ze hem met rust laten, zijn ding laten doen. Er zijn hem alle middelen ten dienst gesteld, nu is het aan hem. Laat hem werken aan zijn talenten, want die heeft hij ontegenzeggelijk", zei Ten Hag vrijdag.

Heitinga sluit zich aan bij de woorden van de hoofdtrainer van Ajax. "Het allerbelangrijkste is dat hij hier zonder vooroordelen een kans krijgt. Ik kende hem niet dus ik leer hem nu kennen. Dat is belangrijk voordat ik met hem aan de slag ga", besluit de voormalig verdediger. Op Naci Ünüvar heeft Ihattaren een goede eerste indruk gemaakt. "Hij heeft nu een paar meegetraind en je ziet ook dat hij echt kwaliteit heeft"

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen