Dembélé na transfersoap weer in genade aangenomen

5 februari 2022, 13:26

De soap rondom Ousmane Dembélé heeft een nieuw hoofdstuk gekregen. De 24-jarige aanvaller is door Xavi in genade aangenomen.

Omdat Dembélé zijn aflopende contract niet wil(de) verlengen, werd hij de afgelopen wedstrijden buiten de selectie gelaten door Xavi. Alles wees erop dat de buitenspeler zijn carrière elders zou voortzetten, maar een transfer kwam niet van de grond. Daardoor is Dembélé de komende maanden nog speler van Barcelona.

Xavi heeft ervoor gekozen om Dembélé niet langer te straffen. Zondag tegen Atlético Madrid keert de aanvaller terug in de wedstrijdselectie van Barcelona. "We zijn tot de conclusie gekomen dat dit het beste is voor de club. Hij is nog speler van Barcelona en heeft zich altijd professioneel opgesteld. Ik twijfel er niet aan dat hij ons zal helpen op de momenten dat wij hem nodig hebben", aldus de trainer zaterdag tijdens een persmoment.

Memphis

Waar Dembélé terugkeert in de wedstrijdselectie, mist Memphis Depay het duel met Atlético. De Nederlandse aanvaller is nog altijd niet helemaal hersteld van een dijbeenblessure die hem al behoorlijke tijd parten speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen