'Messi raadde Xavi af om Simons terug te halen'

5 februari 2022, 13:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lionel Messi heeft Xavi Hernández afgeraden om Xavi Simons terug te halen naar FC Barcelona, zo claimt de Catalaanse krant El Nacional. De sterspeler van Paris Saint-Germain zou vorige maand tijdens een etentje zijn mening over het Nederlandse talent hebben gegeven.

Simons is de afgelopen maanden meerdere malen in verband gebracht met een terugkeer naar Barcelona. De Catalaanse club deed in de winterse transferperiode volop zaken door Ferran Torres, Adama Traoré en Pierre-Emerick Aubameyang naar Camp Nou te halen, maar voor de jonge Nederlandse middenvelder werd geen poging gewaagd.

Voor deze winter was Simons ook geen serieuze optie voor Barcelona. Komende zomer wel, daar de middenvelder in Parijs over een aflopend contract beschikt. Messi zou Xavi tijdens een etentje ter ere van de 42e verjaardag van de trainer echter hebben afgeraden om Simons, die zijn jeugdopleiding in Barcelona genoot, terug te halen. Waarom, is niet helemaal duidelijk. Xavi heeft volgens bovengenoemd medium naar zijn voormalig ploeggenoot geluisterd.

Simons vertrok in 2019 bij Barcelona omdat hij bij PSG meer perspectief zag. In de Franse hoofdstad komt de middenvelder nog niet veel aan spelen toe. Komende zomer kan hij transfervrij op zoek naar een nieuwe club, tenzij hij natuurlijk zijn aflopende contract de komende maanden nog verlengd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen