Veerman hoorde niets meer van Feyenoord-coach Slot

5 februari 2022, 09:10   Bijgewerkt: 5 februari 2022, 12:05

Joey Veerman (23) maakte deze winter de overstap naar PSV, maar het had er alle schijn van dat Feyenoord ook interesse toonde. Hoewel Arne Slot had uitgesproken dat hij zich zou melden bij de spelmaker, hoorde hij uiteindelijk niets meer van de oefenmeester van de Rotterdammers.

"Velen dachten dat ik bijna Feyenoorder was, maar zo dichtbij is het nooit geweest", doet Veerman uit de doeken in De Telegraaf. "Feyenoord nam als eerste contact op en deed een bod. Alleen kwam dat niet in de buurt van de vraagprijs van Heerenveen. Ikzelf heb geen contact gehad met Feyenoord en evenmin met trainer Arne Slot gesproken. Na Heerenveen-Feyenoord – vlak voor de winterstop – tikte hij me aan en zei: tot snel. Daarna heb ik niks meer gehoord."

PSV kaapte Veerman weliswaar gedeeltelijk weg voor de neus van Feyenoord, maar de Rotterdammers waren dus in een minder vergevorderd stadium. Bovendien toonden de Eindhovenaren zich wel heel concreet en slagvaardig. "Als een deal binnen een dag rond is, willen ze je echt graag hebben. Dat bezorgde me een heel goed gevoel", aldus Veerman, die op zijn plek is bij PSV.

Lees ookDe Jong eerlijk: "Spelers waar meeste interesse voor was"

"Het heeft een week geduurd om een basisplaats te veroveren en ik ben niet van plan om die nog weg te geven. Ik ben niet naar PSV gekomen om op de bank te zitten. Het is aan mij om te laten zien dat ik het niveau aan kan. En daar heb ik alle vertrouwen", zei de altijd openhartige Veerman.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen