Tagliafico teleurgesteld in Ajax: "Het was een unieke kans"

4 februari 2022, 14:32   Bijgewerkt: 4 februari 2022, 14:57

Nicolás Tagliafico vindt het moeilijk te verkroppen dat Ajax zijn transfer naar FC Barcelona heeft tegengehouden. In een interview met AS steekt de Argentijnse linkervleugelverdediger zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken.

Het financieel armlastige Barcelona wilde Tagliafico op huurbasis inlijven, maar voor Ajax was dat onbespreekbaar. Dus ging de transfer niet door. "Ik begrijp dat het voor Ajax een lastige situatie was. De club had zijn redenen om mij niet te laten gaan. Het is jammer. Dit was een unieke kans voor mij om naar een club als Barcelona te gaan", aldus Tagliafico.

De Argentijn hoopte dat Ajax meer zou meewerken aan een transfer. "Dat stelt me teleur. Ik heb me altijd professioneel opgesteld, nooit een probleem veroorzaakt en elke dag goed gedrag vertoond. Dat is mijn mentaliteit en wie ik ben. Soms helpt dat, maar soms doet het mij afvragen of ik niet meer aan mijn eigen belangen moet denken", vervolgt de linksback.

Voor Tagliafico zat er deze winter geen transfer in, maar komende zomer lijkt hij Ajax alsnog te gaan verlaten. Volgens De Telegraaf is er een afspraak gemaakt dat de Argentijn de volgende transferperiode voor een lage transfersom mag vertrekken, ondanks dat hij in de Johan Cruijff ArenA over een contract beschikt dat nog tot de zomer van 2023 doorloopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen