Feyenoord schrijft Cole Bassett niet in voor Conference League

Feyenoord schrijft Cole Bassett niet in voor Conference League

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 februari 2022 – Cole Bassett kan Feyenoord niet helpen in de jacht op Europese glorie. De naam van de Amerikaanse winteraanwinst ontbreekt op de spelerslijst die de Rotterdamse club heeft aangeleverd bij de UEFA voor de knock-outfase van de Conference League.

Feyenoord kon maximaal drie nieuwe spelers inschrijven voor het vervolg van het Europese toernooi. Omdat de Rotterdammers deze winter naast Bassett ook Patrik Walemark, Jorrit Hendrix, Philippe Sandler en Dermane Karim aantrokken, moesten twee aanwinsten worden teleurgesteld. Naast Bassett is ook Karim niet ingeschreven voor de knock-outfase van de Conference League.

Feyenoord is zeker niet de enige club die een aantal vervelende keuzes heeft moeten maken. Bij FC Barcelona, dat na de teleurstellend verlopen Champions League-campagne verdergaat in de Europa League, werd Dani Alves niet ingeschreven. De keuze van trainer Xavi viel op Ferran Torres, Adama Traoré en Pierre-Emerick Aubameyang.

Afwezigen
Komend weekend tegen Sparta Rotterdam zal de van Manchester City overgekomen Sandler nog niet in actie komen. De verdediger moet eerst aan zijn (wedstrijd)fitheid werken. Ook Reiss Nelson mist de derby. De van Arsenal gehuurde aanvaller is positief getest op het coronavirus.

Reacties

gerelateerd