Harriet Robson, de ex van Mason Greenwood, laat van zich horen

4 februari 2022, 13:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Harriet Robson heeft voor het eerst van zich laten horen sinds zij Mason Greenwood beschuldigde van verkrachting en mishandeling. De ex-vriendin van de aanvaller van Manchester United deelde afgelopen weekend foto's van verwondingen die volgens haar door Greenwood zijn toegebracht. Bovendien verscheen een geluidsfragment waarop de Engelse voetballer haar tot seks zou hebben gedwongen.

'Ik ben iedereen dankbaar voor de berichten en steun die ik heb ontvangen - bedankt. De afgelopen dagen zijn erg moeilijk geweest. Ik neem een pauze van sociale media zolang het politie-onderzoek loopt', laat Robson vrijdag via Instagram weten.

Greenwood werd naar aanleiding van de beschuldigingen opgepakt door de politie. De aanvaller wordt verdacht van verkrachting, geweldpleging, aanranding en het uiten van doodsbedreigingen. Inmiddels is hij op borgtocht vrijgelaten, maar bij Manchester United is hij niet langer welkom.

De rel rondom Greenwood had ook gevolgen voor Jesse Lingard. De 29-jarige middenvelder leek op weg naar de uitgang bij Manchester United, maar mocht niet meer vertrekken toen bleek dat zijn ploeggenoot voorlopig niet meer in actie komt. Voor Lingard ging een streep door een bijna zekere overgang naar Newcastle United.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen