'PSV had eerder eenmalig informeel contact met Ronald Koeman'

3 februari 2022, 21:40

De eerste namen in de zoektocht van PSV naar een nieuwe hoofdtrainer zijn donderdag de revue gepasseerd. Er zou vandaag (donderdag) zijn gesproken met Ruud van Nistelrooy, trainer van Jong PSV, omdat er met hem een reguliere afspraak stond. Het Eindhovens Dagblad laat verder de namen van Ronald Koeman én Peter Bosz vallen.

Het ED komt donderdagavond met het nieuws naar buiten dat de clubleiding sprak met Van Nistelrooy. Dat was weliswaar een reguliere afspraak, maar het nieuws rondom Roger Schmidt is zonder twijfel besproken. Nog niet zo lang geleden was hij heel duidelijk dat hij niet de opvolger wilde worden van Schmidt, maar eerst nog een jaar het beloftenteam wilde coachen. 'Of Van Nistelrooy de lokroep kan weerstaan, wordt snel duidelijk', schrijft het regionale medium.

Ook komt er nog een andere grote naam uit de kast: 'Eerder zou PSV volgens een betrokkene ook al eens eenmalig informeel contact hebben gezocht met oud-bondscoach en voormalig PSV-trainer Ronald Koeman', weet de ochtendkrant namelijk. Met voormalig PSV-trainer Phillip Cocu zou in elk geval nog geen contact opgenomen zijn. 'Bekend is ook dat de directie van PSV zeer gecharmeerd is van Peter Bosz.'

Lees ookZoektocht gestart bij PSV: vijf mogelijke opvolgers voor Schmidt

Concreet zijn de gesprekken en geruchten uiteraard nog niet, want PSV weet pas sinds kort dat Schmidt zijn aflopende contract niet gaat verlengen. Hoewel met Cocu nog niet zou zijn gesproken, hebben fans wel een poging gezien van Cocu op Instagram. Voor het eerst sinds lange tijd kwam hij namelijk weer eens met een post richting zijn periode bij PSV. De supporters van de Eindhovenaren zien het als een hint, zo staat te lezen onder de post. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen