Fikse domper Sergio Ramos: geen weerzien met oude club Real Madrid

3 februari 2022, 19:52

Slecht nieuws voor Sergio Ramos: de ervaren centrale verdediger werd met Paris Saint-Germain gekoppeld aan zijn oude werkgever Real Madrid in de achtste finales van de Champions League. Een prachtig affiche voor de 35-jarige achterhoedespeler, maar hij zal naar verwachting het heenduel met zijn voormalig club moeten missen.

RMC Sport schrijft namelijk dat Ramos langs de kant staat met een kuitblessure. Het is dezelfde kwetsuur als waar hij in zijn eerste maanden bij PSG mee te kampen had. Daardoor duurde het lang voordat hij zijn officiële debuut maakte namens de koploper van Frankrijk en het was zelfs even de vraag of hij überhaupt weer helemaal fit zou worden.

Met zijn inmiddels vijf officiële optredens, waarin hij eenmaal scoorde, heeft hij die twijfel weliswaar weggenomen, maar na zijn tweede volledige negentig minuten namens PSG tegen Stade Reims (4-0 winst) spelen kuitklachten hem opnieuw parten. Volgens het Franse medium ligt hij enkele weken uit de roulatie en is het zeer onwaarschijnlijk dat hij over twee weken in Parijs tegen Real Madrid speelt.

Lees ook: 'PSG kan weer niet beschikken over 'vermoeide' Sergio Ramos'

De return in Estadio Santiago Bernabéu op 9 maart 2022 is mogelijk nog wel haalbaar voor het icoon van Real Madrid. De verwachting is dat manager Mauricio Pochettino voor een van de absolute krakers in het miljardenbal kiest voor het centrale duo Marquinhos en Presnel Kimpembe. Voor het duel met Real Madrid treft PSG eerst Lille OSC en Stade Rennes nog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen