Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Niet rondgekomen transfers in de Eredivisie en Eerste Divisie

Niet rondgekomen transfers in de Eredivisie en Eerste Divisie

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

3 februari 2022 – De Graafschap hoopte zich in de slotfase van de transfermarkt te versterken met Bryan Smeets. De middenvelder van Sparta Rotterdam koos echter voor een avontuur bij Lommel SK. Maar er waren nog veel meer transfers op het tweede niveau van Nederland die uiteindelijk niet rondkwamen.

"De ambitie was er zeker, we hebben van alles geprobeerd en met meerdere spelers gesproken. Bryan Smeets koos voor Lommel, daar heb je mee te maken en kun je uiteindelijk niets aan doen", vertelt De Graafschap-trainer Reinier Robbemond tegenover Omroep Gelderland. Alleen Sam Hendriks kwam over van SC Cambuur. "Daar zijn we ook heel blij mee, maar we hadden op meer gehoopt en het is ook niet zo dat we met Sam nu ineens de verlosser hebben binnengehaald."

Roda JC houdt Pflücke
Verder meldde De Limburger dat Roda JC moest vrezen voor een vertrek van smaakmaker Patrick Pflücke (25). Onder meer sc Heerenveen had belangstelling, maar de Eerste Divisie-club ontving uiteindelijk geen enkel officieel bod. "Ik ben bij dat Patrick blijft, maar ik kijk altijd op de lange termijn. Het is onze taak om spelers door te ontwikkelen en te verkopen", stelt Roda JC-trainer Jurgen Streppel. Dat de Duitser een aflopend contract heeft, is wel vervelend voor de club uit Kerkrade.

Steijn blijft bij ADO Den Haag
Ook rondom Sem Steijn bleef het opmerkelijk stil, nadat er eerder interesse van FC Twente en AZ werd gemeld in de zoon van Maurice Steijn. "Zoals jullie weten hebben we Steijn een aanbieding gedaan en daar gaan we over verder praten", liet ADO Den Haag-directeur Edwin Reijntjes weten tegenover Omroep West. Wel kreeg de club een financiële meevaller na de transfer van Thom Haye die van NAC Breda overstapte naar sc Heerenveen, naar verluidt zo'n anderhalve ton. "Ik ga niet praten over bedragen. Maar het is zeker een interessant bedrag voor ADO Den Haag wat zomaar even voorbijkomt. Daar hadden we drie weken geleden geen rekening mee gehouden."

Postema niet naar NAC Breda
Verder kwam RTV Noord met het bericht dat NAC Breda geprobeerd heeft om Romano Postema te huren van FC Groningen. "Maar we wilden Romano graag bij ons houden. We wilden sowieso deze groep zoveel mogelijk intact houden", verklaart technisch directeur Mark-Jan Fledderus, die bevestigt dat de Trots van het Noorden zelf Joshua Brenet op het lijstje had staan. De back koos uiteindelijk echter voor een avontuur bij FC Twente.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd