Complimenten voor 'hongerige' Van de Beek bij Everton

3 februari 2022, 17:22

Frank Lampard (43) heeft zich zeer positief uitgelaten over winteraanwinst Donny van de Beek. De oefenmeester denkt dat de middenvelder een belangrijke rol gaat spelen bij Everton het komende half jaar, vooral ook omdat Manchester United hem afgedankt heeft. "Het is goed om spelers te hebben die zich moeten bewijzen."

De nieuwe manager van The Toffees stelt dat Van de Beek en Dele Alli – de andere aanwinst van Lampard – hongerig zijn om zich te laten zien aan hun eigenlijke én vorige werkgever. "Een speler als Donny is iemand die spel kan verbinden op het middenveld en dat is beduidend anders dan wat we hebben in de selectie", looft Lamprd de oud-Ajacied, die voor de rest van dit seizoen gehuurd wordt van Manchester United.

"Ik ben heel blij met Alli en Van de Beek, het zijn beide geweldige spelers en hopelijk geven ze ons een mooie impuls", vervolgde Lampard, die ook lovend is over de van Tottenham Hotspur overgenomen Alli. "Hij heeft heel veel techniek en talent en is een veelzijdige speler. Hij begint helemaal met een schone lei. Het is leuk om iemand te begeleiden die op dezelfde plek op het veld loopt als ik." 

Lees ook: Gesprek Lampard gaf Van de Beek vertrouwen: "Hij was zelfde type"

Overvolle selectie Manchester United

Manchester United-manager Ralf Rangnick denkt ook dat het een goede zaak is dat Van de Beek verhuurd is aan Everton. Hoewel de Duitser hem liever gehouden had bij The Red Devils, is het voor de oud-Ajacied wel belangrijk om meer aan speelminuten te komen. "Donny verdient het om vaker aan spelen toe te komen", erkent Rangnick. "Ik weet zeker dat hij het goed gaat doen bij Everton. Onze selectie was te goed, we hadden veel spelers die niet regelmatig aan spelen toekwamen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen