AZ verhuurt Druijf aan Europese tegenstander Vitesse

2 februari 2022, 16:16

Ferdy Druijf zet zijn carrière tijdelijk voort in Oostenrijk. AZ maakt woensdag via de officiële kanalen bekend dat de 23-jarige spits tot het einde van het seizoen wordt verhuurd aan Rapid Wien.

Druijf werd de afgelopen anderhalf jaar door AZ uitgeleend aan KV Mechelen. Aan de huurperiode kwam kortgeleden een voortijdig einde. De aanvaller verscheen de afgelopen maanden slechts zes keer aan de aftrap bij de nummer zeven van de Belgische competitie. Door een blessure waren zijn kansen op speeltijd verder geslonken.

Bij Rapid Wien hoopt Druijf meer aan spelen toe te komen. De club uit de Oostenrijkse hoofdstad bezet in de nationale competitie de vijfde plaats. Binnenkort keert Druijf voor even terug Nederland. Rapid Wien is namelijk de tegenstander van Vitesse in de tussenronde van de Conference League. Op 17 en 24 februari nemen de clubs het tegen elkaar op.

Het is niet bekend of in de huurovereenkomst een optie tot koop is opgenomen. Daarover werd twee dagen geleden wel gerept door De Telegraaf. De krant schreef dat Rapid Wien de aanvaller aan het einde van het seizoen voor 2,8 miljoen euro definitief in kan lijven.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen