Botte pech voor Eljero Elia: seizoen nu al voorbij

2 februari 2022, 16:02   Bijgewerkt: 2 februari 2022, 17:02

ADO Den Haag moet het de rest van het seizoen doen zonder Eljero Elia. De 34-jarige aanvaller heeft zijn enkelbanden gescheurd en wacht een lange revalidatie.

Dat heeft ADO woensdag bekendgemaakt. Elia liep de zware enkelblessure afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap (0-0) op. In een duel met Jasper van Heertum ging het mis voor de routinier. Elia moest per brancard van het veld worden gedragen.

Uit onderzoek is gebleken dat Elia zijn enkelbanden heeft gescheurd en onder het mes moet. Daardoor komt hij dit seizoen niet meer in actie voor ADO Den Haag. Het is niet ondenkbaar dat hij zijn laatste wedstrijd voor de Haagse club al heeft gespeeld, daar zijn contract komende zomer afloopt.

Elia verbond zich afgelopen november tot het einde van het seizoen aan ADO. De dertigvoudig Oranje-international kwam de afgelopen maanden tot elf wedstrijden voor de Hagenaren. Vier keer verscheen hij aan de aftrap en zeven maal kwam hij als invaller binnen de lijnen. Scoren deed hij één keer: in het bekerduel met Gemert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen