Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Weet niet hoe lang we Gakpo uit handen van top kunnen houden"

"Weet niet hoe lang we Gakpo uit handen van top kunnen houden"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 februari 2022 – Technisch directeur John de Jong is blij met de afgelopen transferperiode van PSV. Op de komst van Joey Veerman na bleef het weliswaar rustig in Eindhoven, maar dat betekende vooral ook dat er geen sterkhouders vertrokken. Voor drie spelers in het bijzonder was een vertrek wel degelijk een serieuze optie.

Om te beginnen gold dat voor Eran Zahavi, wiens situatie anders lag dan die van zijn ploeggenoten. De spits overwoog een vertrek uit Nederland nadat er voor de tweede keer bij hem thuis was ingebroken. "Ik had goede communicatie met hem over zijn situatie. De kans was aanwezig dat hij zou vertrekken en daar heb ik me op georiënteerd. Uiteindelijk is dat niet gebeurd."

Dat gold ook voor Ibrahim Sangaré, voor wie vooral uit de Premier League veel interesse was. "Er is veel geïnformeerd bij zijn zaakwaarnemer en uiteindelijk ook bij mij, om een transfer te realiseren. Ik merkte dat hij echt gewild is in de markt. Ik denk dat hij vanuit de Premier League veel gevolgd is op de Afrika Cup en ook bij ons tijdens de eerste seizoenshelft. Daarom ben ik blij dat we hem hebben kunnen behouden voor dit seizoen."

Naast Sangaré was er ook voor Cody Gakpo erg veel belangstelling. In plaats van een transfer naar Liverpool, Manchester City of Arsenal koos ook hij echter voor een langer verblijf in Eindhoven. "Mijn doel is altijd geweest om hem voor dit seizoen te behouden. Daarom ben ik vroeg in gesprek gegaan met hem en zijn zaakwaarnemer. Daarom ben ik blij dat het gelukt is."

De Jong sprak bij die verlenging van een 'mooi signaal naar de spelers in de academy'. Toch blijft de vraag hoe lang Gakpo nog PSV'er zal blijven. "Hoe lang we hem nog uit handen van de grote clubs in Europa kunnen houden, weet ik niet. Dat zal ook afhangen van zijn prestaties in de tweede seizoenshelft. Ik heb geprobeerd ervoor te zorgen dat daar zijn focus blijft liggen." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd