'Interesse uit absolute top voor oud-PSV'er Angeliño'

2 februari 2022, 09:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Angeliño kan mogelijk een mooie volgende stap zetten in zijn carrière. De voormalig speler van PSV en NAC Breda, die nu uitkomt voor RB Leipzig, staat in de belangstelling van Real Madrid en Internazionale. Laatstgenoemde hoopte hem deze winter al vast te leggen, maar koos uiteindelijk voor Robin Gosens.

Dat schreef het Spaanse AS woensdagochtend. De Spaanse linksback gold afgelopen winter al als topprioriteit voor Inter en had daarmee de voorkeur boven de uiteindelijk aanwinst Gosens. De Italiaanse landskampioen schakelde door vanwege de hoge vraagprijs. Leipzig verlangde vijftig miljoen euro voor de speler die nog tot 2025 vastligt, waarna Inter uiteindelijk slechts de helft betaalde voor de komst van Gosens.

Lees ook: Gosens maakt voor flink bedrag binnenlandse toptransfer

Ondanks dat hoopt Inter Angeliño komende zomer alsnog te kunnen verwelkomen. Dit vanwege het aflopende contract van Ivan Perisic. Bovendien is de verwachting dat Leipzig de speler dan voor minder van de hand wil doen. AS gaat uit van een vraagprijs van rond de dertig miljoen euro. Inter kan dan echter wel rekenen op stevige concurrentie; Angeliño zou - net als Sergio Reguilón (Tottenham) en José Gayà (Valencia) - kandidaat zijn om Marcelo na dit seizoen op te volgen bij Real Madrid.

Als jeugdspeler van Manchester City beleefde Angeliño in 2017/18 een succesvolle uitleenbeurt bij NAC Breda. Hij speelde zich daar in de kijker van PSV, dat de speler een jaar later definitief overnam. Door zijn goede prestaties in Eindhoven maakte City na een jaar echter weer gebruik van een terugkoopoptie. In 2020 werd hij verhuurd en een jaar later ook verkocht aan Leipzig, waar hij inmiddels al twee jaar vaste basisspeler is. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen