Greenwood in de problemen: van twee naar vier beschuldigingen

1 februari 2022, 19:45   Bijgewerkt: 1 februari 2022, 20:21

Mason Greenwood zit verder in de problemen. De spits werd dit weekend al gearresteerd op verdenking van verkrachting en geweldpleging, maar daar komen nu nog twee beschuldigingen bij: hij zou dinsdag te horen hebben gekregen dat zijn voorarrest verlengd is, wegens aanranding en het uiten van doodsbedreigingen.

Manchester United liet afgelopen weekend al weten dat Greenwood voorlopig uit de selectie is gezet en niet zal meetrainen tot er duidelijkheid is over zijn situatie. Nu de aanvaller verder in de problemen lijkt te zitten, deelt de Engelse club nogmaals hetzelfde statement: 'Wij herhalen onze sterke veroordeling voor geweld, in welke vorm dan ook. Hij zal tot nader orde niet uitkomen voor onze club.'

Lees ook: Vader ex-vriendin Greenwood reageert: "Haar telefoon was gehackt"

De zaak kwam aan het licht nadat zijn (voormalig) vriendin Harriet Robson foto's en video's op haar eigen sociale media plaatste. Daarop was ze bebloed te zien, met veel blauwe plekken. Daarnaast was er een audiobestand waarop de voetballer van United haar dwong om seks te hebben, terwijl zij duidelijk maakte dat niet te willen. De politie van Manchester heeft meer tijd nodig om de situatie precies te onderzoeken.

Hoewel het tot dusver gaat om beschuldigingen en de aanvaller nog niet veroordeeld is, heeft het voetbalspel FIFA22 hem al verwijderd uit de game, terwijl Nike de samenwerking met het talent op on-hold heeft gezet. Daarnaast hebben meerdere ploeggenoten  hem ontvolgd op social media, waaronder David de Gea en Cristiano Ronaldo.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen