Huntelaar de opvolger van Overmars? Oud-voetballer liep stage

1 februari 2022, 15:58   Bijgewerkt: 1 februari 2022, 16:05

Klaas-Jan Huntelaar oriënteert zich op zijn het leven na zijn spelerscarrière. De voormalig voetballer, die afgelopen zomer een punt achter zijn imposante loopbaan zette, heeft de afgelopen periode gekeken naar de werkzaamheden van een technisch directeur. Hij heeft stage gelopen bij Ajax, waar hij een kijkje in de keuken mocht nemen bij Marc Overmars.

Dat vertelt Mike Verweij in de Voetbalpodcast van De Telegraaf. Het betekent volgens de journalist niet automatisch dat hij nu zo'n functie ambieert. "Huntelaar heeft aangegeven dat hij wil rondkijken in de voetballerij. Hij doet bij De Graafschap bijvoorbeeld trainingen en is zich echt aan het oriënteren op dit moment. Maar misschien is hij wel de volgende directeur spelerszaken van Ajax. Daarvoor moet hij eerst contacten opdoen. Je kunt niet meteen overal binnenkomen, want ik denk niet dat hij al veel zaakwaarnemers kent. Ik denk dat hij wel geschikt kan zijn op termijn."

Huntelaar vertrok een jaar geleden bij Ajax om Schalke 04 een laatste dienst te bewijzen. De Ploeg uit Gelsenkirchen speelde op dat moment voor degradatie in de Bundesliga. Ondanks de terugkeer van de aanvaller lukte het de club niet om boven de streep te eindigen, waardoor de ploeg inmiddels uitkomt op het tweede niveau van Duitsland. Het was een vervelend einde van de geweldige carrière die Huntelaar heeft gehad.

Via AGOVV en sc Heerenveen kwam de aanvaller voor de eerste keer in Amsterdam terecht, waar hij zoveel furore maakte dat Real Madrid hem oppikte. Via AC Milan en Schalke keerde hij terug in de Johan Cruijff ArenA om vervolgens dus zijn loopbaan af te sluiten in Duitsland. Mogelijk start zijn carrière na het voetbal wel weer in de hoofdstad, al is dat allesbehalve een zekerheid op dit moment.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen