'Deadline verpest komst toptalent: Liverpool zoekt oplossing'

1 februari 2022, 12:14   Bijgewerkt: 1 februari 2022, 12:21

Voor Liverpool is de winterse transferwindow niet helemaal geslaagd. De club hoopte zich op de slotdag van de markt te versterken met Fulham-talent Fabio Carvalho (19), maar de transfer werd niet voor de deadline afgerond. De verschillende partijen hopen nu samen tot een nieuwe oplossing te komen. 

Maandagavond werden de details van de deal al gedeeld door transferexpert Fabrizio Romano. Liverpool zou Carvalho voor een bedrag van tien miljoen euro overnemen van Fulham, dat de jonge Portugese Engelsman eerst een halfjaar zou terughuren. Vervolgens zou hij voor vijf jaar worden overgenomen door Liverpool. Zijn medische keuring werd vervolgens op tijd afgerond, maar dat gold niet voor het papierwerk. 

Zo kon het dat de deal ondanks het akkoord tussen alle partijen alsnog afketste. Volgens Romano wordt er nu gezocht naar een andere oplossing, waarbij een zomerse transfer onder dezelfde voorwaarden de meest reële optie lijkt te zijn. Liverpool vertrouwt erop dat dit met Fulham geregeld kan worden en ook Carvalho en zijn management zouden een dergelijke oplossing zien zitten.

Deze winter blijft het voor Liverpool dus bij slechts één transfer. Dat is wel direct een interessante versterking: Luis Diaz kwam over van FC Porto om trainer Jurgen Klopp meer opties te geven in zijn voorhoede, en op termijn misschien zelfs als opvolger te dienen voor Mo Salah en/of Sadio Mané. 

Lees ook: Eerste winterversterking binnen: Liverpool troeft Spurs af

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen