Zaakwaarnemer vertelt over toekomstplannen Joey Veerman

1 februari 2022, 09:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De afgelopen transferwinter was onder meer de window waarin Joey Veerman eindelijk zijn gewenste stap naar de top maakte. Inmiddels heeft hij zijn eerste weken en ook wedstrijden in Eindhoven erop zitten. Zaakwaarnemer Nikkie Bruinenberg vertelde aan Voetbal International over Veermans afgelopen maand.

"Het is een mooie transfer voor hem", begon Bruinenberg. "Joey heeft zelf altijd uitgesproken dat hij in de top van Nederland wilde voetballen en graag om de prijzen wilde spelen. Die combinatie is bij PSV te vinden. Voor hem is dit een ideale stap. Ook uit het buitenland is er interesse geweest. Uiteindelijk waren een paar clubs concreet en is het PSV geworden."

Dat de stap naar Eindhoven de juiste is geweest, werd volgens Bruinenberg bewezen toen hij tegen Ajax aan de aftrap stond. "Op het moment dat je net bij een club aankomt en meteen de topper mag spelen, dan is het perspectief goed", stelde hij. "We zijn heel blij en tevreden over hoe hij is opgevangen. Vanuit de club begrijp ik dat dat wederzijds is: de aanpassing is goed gegaan tot nu toe. Daarover valt weinig te klagen."

Uiteraard is hij er pas net, maar Bruinenberg maakte vast duidelijk dat PSV niet het eindstation zal zijn. "Er is gebleken dat je vanaf PSV heel mooie stappen kan maken. Joey heeft die ambitie. Het is nu eerst zaak om bij PSV alles te gaan spelen, om de prijzen te spelen en Europees voetbal te spelen. Dat zijn allemaal dingen die hij nog niet heeft ervaren. Vanaf daar is het wel de bedoeling om ooit een keer de vervolgstap te maken, maar first things first: eerst gewoon hier lekker voetballen en genieten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen