Positieve berichten uit ziekenboeg PSV: "AZ-thuis niet uitgesloten"

1 februari 2022, 09:15   Bijgewerkt: 1 februari 2022, 09:36

PSV hield zich op de sluitingsdag rustig op de transfermarkt, maar er was wel ander goed nieuws te melden. Clubwatcher Rik Elfrink kwam namelijk met meerdere positieve berichten uit de ziekenboeg van de club. Het betrof Carlos Vinícius, Noni Madueke en André Ramalho.

Vooral Vinícius en Madueke, die de afgelopen weken geblesseerd moesten toekijken, worden snel terugverwacht. Elfrink stelde zelfs dat AZ-thuis niet uitgesloten is voor het tweetal. Die wedstrijd staat komende zaterdag op het programma. Op de rentree van Ramalho moeten de Eindhovenaren nog iets langer wachten. Hij ligt echter wel op schema en kan volgens de prognose begin april weer aansluiten.

Het goede nieuws is zeer welkom, zeker omdat PSV dit seizoen al met veel blessureleed te kampen kreeg. Naast de genoemde namen liggen ook Maximiliano Romero en Ryan Thomas er voorlopig uit. Ibrahim Sangaré keert dit weekend eveneens terug na de uitschakeling van Ivoorkust in de Afrika Cup. De Eindhovenaren leken nog even te moeten vrezen dat hij deze winter werd weggekocht, maar de middenvelder blijft in ieder geval tot het einde van dit seizoen PSV'er.

Tegen AZ, de nummer vijf van de Eredivisie, moet PSV zich dit weekend zien te herpakken in de titelstrijd. Voor de interlandbreak verspeelde het de koppositie door een 1-2 nederlaag tegen Ajax. Het gat met de nieuwe koploper is nu twee punten; de voorsprong op nummer drie Feyenoord vier. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen