'Sunderland begroet oude bekende na besluit van Van Bronckhorst'

31 januari 2022, 19:39

Sunderland lijkt een bijzondere slag te slaan op de slotdag van de transfermarkt. De afgegleden Engelse club lijkt zich te gaan versterken met Jermain Defoe, die onlangs zijn contract zag worden ontbonden bij het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst.

Sunderland speelt inmiddels alweer vier jaar op het derde niveau in Engeland en verloor afgelopen zaterdag met maar liefst 6-0 van Bolton Wanderers. Een nederlaag die coach Lee Johnson moest bekopen met zijn baan. Hoewel een potentiële terugkeer van de inmiddels 39 jaar oude Defoe vooralsnog bij een gerucht bleef, meldt Sky Sports dat de club nu dicht bij de handtekening van de voormalig international van Engeland is.

Defoe verliet Sunderland in 2017 nadat de club was gedegradeerd uit de Premier League en speelde in de drie opeenvolgende seizoenen voor Bournemouth. Nadat zijn contract daar was afgelopen verkaste Defoe naar Schotland, waar hij onder leiding van coach Steven Gerrard vorig jaar landskampioen werd. 

Defoe was in 87 duels bij Sunderland goed voor 34 treffers, maar maakte ook buiten het veld indruk. Zo onderhield hij een bijzondere vriendschap met het ernstig zieke jongetje Bradley Lowery, die kort na het vertrek van Defoe bij Sunderland overleed aan de gevolgen van zijn ziekte. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen