Newcastle slaat wéér toe en huurt basisspeler van Aston Villa

31 januari 2022, 19:11

Newcastle United weet van geen ophouden. Nadat het eerder deze week al Braziliaans international Bruno Guimarães overnam van Olympique Lyon, heeft ook Aston Villa-verdediger Matt Targett de overstap naar St. James' Park gemaakt.

De linkervleugelverdediger wordt door Newcastle United tot het einde van het seizoen gehuurd van de ploeg van coach Steven Gerrard. De club laat niet weten of er een optie tot koop in de huurconstructie is opgenomen. Targett is dit seizoen meestal basisspeler bij Aston Villa en kwam in zeventien van de 22 competitiewedstrijden in actie.

"Mijn familie heeft vrienden hier wonen en die hebben altijd verteld dat Newcastle een voetbalgekke stad is", vertelt Targett op de clubwebsite van zijn nieuwe werkgever. "Ik ben erg trots om hier te zijn en kan niet wachten om de supporters te ontmoeten. Hopelijk kunnen we er nog een succes seizoen van maken."

Targett is de naast Guimarães de vierde aanwinst die Newcastle United in deze window verwelkomt. Eerder werden al Kieran Trippier (Atlético Madrid) en Chris Wood (Burnley) overgenomen. Newcastle United kan de nieuwe krachten goed gebruiken, de ploeg staat op dit moment op een degradatieplek in de Premier League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen