Van Drongelen verlaat Bundesliga voor tijdelijk avontuur in België

31 januari 2022, 17:59

Rick van Drongelen maakt het seizoen af bij KV Mechelen. De verdediger komt op huurbasis over van het Duitse Union Berlin.

Bij Union Berlin kreeg de oud-speler van Sparta Rottedam en Hamburger SV weinig speeltijd, waardoor Malinwa hem als geroepen komt. In België kan Van Drongelen weer minuten maken en zich bewijzen, nadat zijn overstap vanuit Hamburg naar Berlijn niet geworden is wat hij ervan had gehoopt.

Van Drongelen kon ook naar Willem II, maar heeft dus uiteindelijk voor de Belgische competitie gekozen. "KV Mechelen staat ook in Nederland bekend om de mooie, familiaire uitstraling,", reageert hij op de clubwebsite. "De club toont dat ze stabiel is na een moeilijke periode. Aan hun ambitieuze opmars werk ik graag mee."

Ook sportief directeur en voormalig FC Utrecht-speler Tom Caluwé is blij met de komst van Van Drongelen. "Wij zijn heel blij dat wij een jonge, frisse kerel zoals Rick aan onze verdediging kunnen toevoegen. Zo'n stevige, linksbenige centrale verdediger past perfect binnen onze selectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen