Zaakwaarnemer Botman bevestigt: verdediger blijft in Frankrijk

31 januari 2022, 17:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sven Botman vertrekt op Deadline Day niet bij het Franse Lille. De club uit de Ligue 1 wil de Nederlandse verdediger niet verkopen.

"Ja, Sven Botman blijft in Frankrijk. Die vertrekt deze winter niet meer uit Lille", schept Nikkie Bruinenberg, de zaakwaarnemer van Botman, duidelijkheid bij Voetbal International. "Er was ook veel interesse, er zijn biedingen gedaan door meerdere clubs. Maar die konden niet voldoen aan de vraagprijs, die overigens niet op tafel ligt. Lille wil hem simpelweg niet verkopen."

Je zou denken dat dit een teleurstelling is voor Botman, maar de zaakwaarnemer van de Jong Oranje-international denkt van niet. "Nee, Sven is daar kampioen geworden en speelt CL. Het is pas zijn tweede seizoen, bij een mooie club. Dus het is geen ramp om te blijven."

In de zomer zou AC Milan zich willen versterken met Botman. Een club die eerder al gelinkt werd aan Botman. "AC Milan? Ik kan je vertellen dat het een van de clubs die interesse heeft. We zullen moeten afwachten waar hij komende zomer voetbalt", aldus Bruinenberg.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen