'Definitief streep door Tottenham-droomtransfer Sofyan Amrabat'

31 januari 2022, 15:51

Sofyan Amrabat kan zijn overgang naar Tottenham Hotspur definitief uit het hoofd zetten. Fiorentina wil niet meewerken aan een vertrek van de Marokkaan, stellen de NOS en journalist Fabrizio Romano.

Tottenham wilde de 25-jarige middenvelder graag overnemen van Fiorentina, maar kon niet tot een akkoord komen met de Italiaanse club. Dat hebben de Londenaren bevestigd tegenover de NOS. Tottenham kiest daarnaast liver voor Juventus-middenvelder Rodrigo Bentancur, terwijl Fiorentina Amrabat in Italië wil houden vanwege het aanstaande vertrek van Erick Pulgar naar Galatasaray.

Vorige week leek het erop dat Tottenham bereid was zestien miljoen euro af te tikken voor Amrabat, die gek genoeg bankzitter is bij de club uit Florence. Amrabat lijkt - gezien het al Deadline Day is - verder ook geen opties te hebben om elders aan meer speelminuten te komen.

Het afketsen van de verrassende transfer is een flinke tegenvaller voor de oud-speler van FC Utrecht, Feyenoord en Club Brugge. Fiorentina haalde Amrabat in de zomer van 2020 voor  bijna twintig miljoen euro op bij competitiegenoot Hellas Verona.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen