Fortuna, Go Ahead en Heracles komen met transfernieuws

31 januari 2022, 15:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Fortuna Sittard heeft zich versterkt met Dimitrios Siovas. De 33-jarige Griekse centrumverdediger sluit op transfervrije basis aan bij de Limburgse club. Go Ahead Eagles en Heracles Almelo zijn op Deadline Day eveneens met transfernieuws gekomen.

Siovas was al een tijdje op zoek naar een nieuwe club nadat zijn contract bij Huesca vorig jaar zomer afliep. Fortuna heeft hem tot het einde van het seizoen vastgelegd. "Hij past exact in het geschetste profiel: speelstijl, leiderschap, ervaring. Dimitrios heeft bewezen een stabiele factor in de defensie te zijn. Daarnaast brengt hij een schat aan ervaring met zich mee, met ruim 250 wedstrijden op het hoogste niveau. Waarvan vorig seizoen nog 36 in La Liga. Hij had meerdere mogelijkheden maar met behulp van Samaris hebben we hem toch kunnen overtuigen", aldus technisch manager Sjoerd Ars.

Bourhane verlaat Go Ahead

Go Ahead Eagles heeft per direct afscheid genomen van Yacine Bourhane. De 23-jarige middenvelder, die de afgelopen weken met De Comoren actief was op de Afrika Cup, zet zijn loopbaan voort in Denemarken bij Esbjerg fB. Namens de club uit Deventer kwam hij in een half jaar tijd slechts zes keer in actie.

Heracles verhuurt Damen

Alessandro Damen staat de komende maanden onder de lat bij ADO Den Haag. Heracles Almelo heeft de 31-jarige doelman verhuurd aan de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie. "Voor Alessandro diende de mogelijkheid zich aan om wekelijks als eerste keeper te kunnen spelen", reageert technisch directeur directeur Tim Gilissen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen