Transfersoap ten einde: H'veen tast diep in de buidel voor Haye

Transfersoap ten einde: H'veen tast diep in de buidel voor Haye

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

31 januari 2022 – De transfersoap rond Thom Haye is tot een einde gekomen. SC Heerenveen heeft de komst van de 26-jarige spelmaker op Deadline Day afgerond. Hoewel de transfersom niet officieel wordt bekendgemaakt, krijgt NAC Breda naar verluidt 750.000 euro op de rekening gestort.

Haye heeft in het Abe Lenstra Stadion een contract tot de zomer van 2024 getekend. Voor de middenvelder betekent het een terugkeer in de Eredivisie. Eerder kwam hij op het hoogste niveau uit voor AZ, Willem II en ADO Den Haag. Bij de Bredase club maakte Haye de afgelopen twee jaar dermate veel indruk dat hij een transfer naar de Eredivisie heeft verdiend.

NAC wilde Haye eigenlijk niet laten gaan. 'Na een lange tijd van onderhandelen zijn beide clubs tot overeenstemming gekomen. NAC gunt Thom Haye uiteraard de sportieve stap omhoog, echter waren er ook eisen vanuit NAC. De club is tevreden met de uitkomst', schrijft de club uit Breda.

Reactie Heerenveen
"Met Thom halen we een ervaren creatieve middenvelder in huis, die ook verdedigend zijn mannetje staat. Het is een speler die er gelijk kan staan en past bij onze speelwijze. Bij NAC groeide hij uit tot publiekslieveling en ik denk dat zijn speelstijl ook goed past bij wat onze supporters graag zien. We zijn blij dat hij ervoor heeft gekozen om zijn carrière bij ons te vervolgen", reageert technisch manager Ferry de Haan op de komst van Haye. De Friezen zullen later op de dag ook de komst van Amin Sarr (Malmö FF) wereldkundig maken.

Reacties

gerelateerd