'Druijf op weg naar Oostenrijk, PEC Zwolle doet zaken met Lazio'

31 januari 2022, 13:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ferdy Druijf staat op het punt zijn loopbaan te vervolgen in Oostenrijk. AZ gaat de 23-jarige spits voor een half seizoen uitlenen aan Rapid Wien. Ondertussen werkt PEC Zwolle aan de komst van Djavan Anderson, die op de loonlijst staat bij Lazio.

Bronnen rond AZ melden aan De Telegraaf dat Rapid Wien, de tegenstander van Vitesse in de knock-outfase van de Conference League, een optie tot koop in de onderhandelingen met de Alkmaarse club heeft bedongen. De Oostenrijkers kunnen Druijf aan het einde van het seizoen voor 2,8 miljoen euro definitief inlijven.

Druijf werd de afgelopen anderhalf jaar door AZ uitgeleend aan KV Mechelen. Aan de huurperiode kwam onlangs een voortijdig einde. De spits verscheen de afgelopen maanden slechts zes keer aan de aftrap bij de Belgische club. Door een blessure waren zijn kansen op speeltijd verder geslonken.

Anderson

PEC Zwolle gaat Anderson na vier en een half jaar mogelijk naar de Nederlandse velden terughalen. De voormalig (jeugd)speler van Ajax, AZ en SC Cambuur moet volgens RTV Oost de selectie van trainer Dick Schreuder versterken. Anderson staat al meerdere jaren onder contract bij Lazio en werd uitgeleend aan Salernitana en Cosenza.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen