Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Heerenveen gaat duo presenteren, NAC laat oog vallen op Smeets

Heerenveen gaat duo presenteren, NAC laat oog vallen op Smeets

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

31 januari 2022 – SC Heerenveen gaat op de laatste dag van de winterse transferperiode twee spelers presenteren. Volgens Voetbal International gaat het om Thom Haye (NAC Breda) en Amin Sarr (Malmö FF). De Bredanaren willen het vertrek van Haye opvangen met de komst van Bryan Smeets.

Dat Haye de overstap naar Heerenveen maakt, komt niet uit de lucht vallen. De 26-jarige spelmaker wordt al weken in verband gebracht met een overgang naar het Abe Lenstra Stadion. Na lang onderhandelen heeft Heerenveen een akkoord bereikt met NAC over de transfersom. Naar verluidt betalen de Friezen 750.000 voor de komst van Haye.

Sarr is na Sydney van Hooijdonk de tweede spits die deze transferperiode door Heerenveen wordt aangetrokken. De Friese club neemt de Zweeds jeugdinternational voor naar verluidt 2,3 miljoen euro over van Malmö. Afgelopen jaar werd Sarr verhuurd aan Mjällby AIF, waarvoor hij in negentien wedstrijden tot acht doelpunten en één assist kwam.

Smeets
Waar Haye op het punt staat om NAC te verlaten, staan de poorten van het Rat Verlegh Stadion open voor Smeets. Volgens BN De Stem hoopt de club uit Breda de 29-jarige middenvelder vandaag over te nemen van Sparta Rotterdam. De Eredivisie-club wil wel meewerken aan een vertrek van Smeets. VVV-Venlo wil zich naar verluidt ook versterken met Smeets. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd