'FC Twente denkt aan komst van voormalig PSV'er'

31 januari 2022, 09:21

FC Twente hoopt Joshua Brenet te strikken als vervanger van de naar Italië vertrekkende Jayden Oosterwolde. De voormalig verdediger van PSV komt bij het Duitse TSG Hoffenheim niet in de plannen voor en is op weg naar de uitgang. FC Twente wil hem een nieuwe kans geven in de Eredivisie.

Dat meldt Tubantia maandagochtend. De Enschedeërs lijken Oosterwolde te verliezen aan het Italiaanse Parma, dat de linksachter tot het einde van het seizoen wil huren en daarna definitief wil inlijven. Oosterwolde verloor kort geleden zijn basisplaats aan Gijs Smal en wil daarom op zoek naar een nieuwe werkgever. Parma hoopt deze dag nog een uitweg te bieden.

Daardoor is Joshua Brenet in beeld gekomen. De 27-jarige verdediger kan zowel rechts als links in de achterhoede uit de voeten en is daardoor een interessante optie voor Twente, dat momenteel de vierde plaats in de Eredivisie bezet. Met twee interlands achter zijn naam zou Brenet een absolute versterking zijn.

Brenet verkaste in 2018 na 150 wedstrijden voor PSV naar Hoffenheim, dat 3,5 miljoen euro voor hem betaalde. In Duitsland slaagde hij er nooit in een vaste waarde te worden. In 2020 werd hij nog voor een half seizoen verhuurd aan Vitesse, maar dat seizoen werd afgebroken vanwege corona. De drievoudig Eredivisie-kampioen zit al maanden niet meer bij de selectie van de Duitse middenmoter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen