Einde van soap in zicht: Haye kan voor 3,5 jaar tekenen

Einde van soap in zicht: Haye kan voor 3,5 jaar tekenen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

31 januari 2022 – Eindelijk lijkt er een einde te zijn gekomen aan een wekenlang hoofdpijndossier: Thom Haye heeft zijn gewenste transfer naar de Eredivisie te pakken. De spelmaker van NAC Breda verkast op de laatste dag van de transfermarkt van NAC Breda naar SC Heerenveen, zo meldt BN De Stem.

Haye wordt al weken in verband gebracht met een transfer naar de Friese formatie, maar tot dusverre blokkeerde NAC die deal steeds. De Bredanaars waren van mening dat Heerenveen niet het juiste bedrag bood voor de middenvelder, terwijl Heerenveen juist vond dat de eisen van de Keuken Kampioen Divisie-club veel te fors waren voor de speler.

Beide clubs lijken water bij de wijn te hebben gedaan en hebben een akkoord bereikt. Als de medische keuring niets vreemds uitwijst, kan Haye een contract tekenen dat hem voor 3,5 jaar speler van SC Heerenveen maakt. Na 'pittige onderhandelingen' dit weekend is er een akkoord bereikt over een transfersom rond de 750.000 euro, waardoor NAC de grote winnaar lijkt van de steggelingen.

Heerenveen is uiterst actief op de markt na het vertrek van Henk Veerman en Joey Veerman. Eerder werd middenvelder Anas Tahiri al aan de selectie toegevoegd, terwijl de club ook nog hoopt op de komst van Malmö-aanvaller Amin Sarr.

Reacties

gerelateerd