Goed nieuws Feyenoord: Sinisterra wil blijven

31 januari 2022, 08:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft zondagavond goed nieuws gekregen uit het kamp van Luis Sinisterra. De Colombiaanse buitespeler staat op de radar van diverse Europese clubs, die hem voor een bedrag van circa twintig miljoen kunnen overnemen, maar de aanvaller heeft besloten het seizoen af te maken bij de huidige nummer drie van de Eredivisie.

Dat melden Voetbal International en Feyenoord Transfermarkt. Sinisterra was volgens VI de afgelopen dagen in Madrid om over zijn toekomst te spreken met zijn zaakwaarnemer. Diverse clubs hoopten hem in de slotdagen van de transfermarkt op te pikken in Rotterdam-Zuid, maar de Colombiaanse aanvaller geeft de voorkeur aan een vertrek in de zomer. Feyenoord hoeft dus niet te vrezen voor een transfer van de smaakmaker.

Sinisterra werd onder meer in verband gebracht met FC Porto en clubs uit Italië, die in Sinisterra een welkome versterking zouden zien. Daarmee zouden de Rotterdammers flink kunnen cashen, want de buitenspeler heeft nog een contract dat tot de zomer van 2024 loopt.

Dat betekent overigens niet dat Feyenoord een rustige laatste transferdag tegemoet gaat. Meerdere bronnen meldden dit weekend dat Feyenoord zich nog hoopt te versterken met Manchester City-verdediger Philippe Sandler. Als zijn komst daadwerkelijk wordt afgerond, hoopt de topclub Ramon Hendriks tot het einde van het seizoen elders te stallen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen